16 Şubat 2013 Cumartesi











Aynı Günde Her Yerde Atölyeler Birleşiyor...
Sanatçılar Adalet İstiyor...


Nasıl Katılacağız?

-Yapacağınız Etkinliğin ne Olduğunu Facebook etkinlik sayfamıza (https://www.facebook.com/events/260211390776988/272242006240593/?notif_t=plan_mall_activity)  ya da   sanatadalet@gmail.com adresine yazabilirsiniz. 

Aşağıdaki Katılımcılarımız Gibi:

Gizem Aksu
Bir Msgsü Öğrencisi Olarak, Pınar Selek'e Adalet İçin Msgsü'de Bir Performans Yapacağım, Ayrıntıları Burdan Paylaşırım.

Zeynep Roj Soref
"7-8 Mart Sanatın Eylemi" Kapsamında Kadıköy'lü Sanatçılarla 
Zeynep Roj Soref'in Atölyesinde Pınar İçin,İnsanlık İçin, Adalet İçin Buluşuyor, Üretip Sergiliyoruz...Herkesi Bekleriz...
Rasimpaşa Mah.Recaizade Sok.No58 Kadıköy

Nick Neym
Burgazada Da Ki Atölye Evimde Sergi Ayrıca Buraya Gelene Dek Yol Boyunca Yerleştirme İşler , (Geçen Sefer Ki Planlarım Trutmadığından Acayip İçimde Patlamıştı :(
Nick Neym Tabi Paylaşacağım ,Henüz Vakit Var : ) Kimse Doluşmasın Veya Belki De Doluşsun :
Büyükçam Mevkii No:26 Kat 2 Burgazada /İstanbul İskeleden İtibaren Ufak Tefek Yerleştirmeler Doğru Yolda Olduğunuzu Anlatacak ( Bu Durumda Gözler Açık Olmalı - Tıpkı Olması Gerektiği Gibi - Ve Farkındalık 

Serkan Çolak
''Reş'' Adlı Fotoğraf Sergi Ve Gösterimizi 7 Mart Tarihine Denk Getirmeye Çalışacağız.İzmir'de Olacağı Kesin Ama Mekan Henüz Belli Değil...

Tahir Ün
Kişisel Web Sitemi 7-8 Mart Tarihlerinde Ziyaret Edenler Doğrudan Pınar Selek'in Resmi Web Sitesinin Ana Sayfasını Açmış Olacaklar.

Bunların dışında da istediğiniz gibi katılımda bulunabilirsiniz.yazılarınızı,oynayacağınız oyunları,pandomim gösterilerinizi,sokak resimlerinizi... “Pınar İçin İnsanlık İçin Adalet İçin Yapıyorum” diye ifade etmeniz yeterli.

Ne yapacağız? 

- Katılımcılara göndereceğimiz afişin alt kısmındaki boşluğa kendi isimlerini yazıp görünür bir yere asıp önünde fotoğraf çektirip etkinlik sayfasında paylaşmalarını istiyoruz. Eylem sırasında çekilen fotoğraf ve videolar https://www.facebook.com/events/260211390776988/272242006240593/?notif_t=plan_mall_activity  adresinde paylaşılabilir ya da   sanatadalet@gmail.com adresine e mail gönderilebilir. Bu fotoğraflar ayrıca blogumuzda yayınlanacaktır. 

Ne planlıyoruz?

- Bütün dökümanların bir blogda toplanılması daha sonra bir katalog veya bir kitap haline getirilmesi planlıyoruz. 

- Eğer başarabilirsek katılımcılar adreslerini ve skype adreslerini yazarlarsa eylem günü katılımcılar arasında canlı bağlantı kurulabileceğini düşünüyoruz.Başka illerden ve yurt dışından da bağlantılarımız var.Aynı günde her yerde yapılacak eylemlerimize tanık olabiliriz.

- Eylemimizin Bir şarkısı olacak burada paylaşacağız ve tüm mekanlarda bu şarkı çalınacak.Müzisyen arkadaşlar gönüllü olarak şarkı üzerinde çalışıyorlar.

-Bütün çekilecek videolar bir belgesel haline getirilmesi planlanıyor.

Başka Ne Yapabiliriz... Susamayız!
Bu Etkinlik Hiçbir Kurum,Galeri,Dernek,İnsiyatif,Platform vb. Tarafından düzenlenmemektedir.
Ama Destek Olabilirler
Katılım Gönüllülük ve Dayanışma Ruhuna Bağlıdır.
Fazla Zamanımız Kalmadı...
Bağımsız Kolektif Bir Eylem Yapalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder